A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Улянівський ліцей" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

Вітаємо на сайті

 

​​​​​​

 

 

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Чорнобильській катастрофі-38.

Чорнобильській катастрофі-38. Сьогодні ювілей, які не святкують: 38 років тому, 26 квітня 1986 року, сталася одна з найбільших техногенних катастроф в історії людства, відлуння якої відчуваємо і досі. У 1 класі ( кл.керівник Наталія СКРИПЧЕНКО) відбулася година спілкування « Чорнобиль. Памʼятаємо, щоб не забути». Класним керівником 2 класу Ольгою ЛАНДИК була проведена бесіда "Чорнобиль не має минулого!» Також діти взяли участь у виставці малюнків "Дзвони Чорнобиля ". Під час виховної години учні 4 класу ( кл.керівник Раїса КОТОЛУП) переглянули відеоролик та презентацію « Чорнобиль-біль і скорбота України». У 5 класі ( кл.керівник Лариса КРИВЕНКО) відбулася година спілкування « Чорнобиль-86. Не маємо права забути», де учні поглибили свої знання про аварію. Учні 6 класу разом з класним керівником Ольгою МІХНЕВИЧ взяли участь у вікторині « Чорнобиль-без права на забуття».

14:44 26.04.2024

День Цивільного захисту

25 квітня в рамках проведення Дня Цивільного захисту в КЗ « Улянівський ліцей» були проведені заходи відповідно до плану. Класний керівник Наталія СКРИПЧЕНКО провела у 1 класі онлайн- бесіду « Правила безпеки під час війни». Класним керівником 2 класу Ольгою ЛАНДИК була проведена онлайн-бесіда « Правила безпеки під час війни». Учні переглянули відеоролик « Як уберегтися дітям під час війни», взяли участь у вікторині до Дня Цивільного захисту, виготовили буклети для учнів та батьків « Правила безпеки під час дистанційного навчання для дітей у період війни». Учні 3 класу разом з класним керівником Мариною ЗМІЇВСЬКОЮ обговорили правила поведінки під час пожежі та повітряної тривоги. Класний керівник 4 класу Раїса КОТОЛУП разом з учнями переглянули відеоролик « Як діяти при виникненні надзвичайних ситуацій в умовах воєнного стану», обговорили правила безпеки під час війни, переглянули відео « Небезпечні предмети», « Повітряна тривога». Учні 5 класу разом з класним керівником Ларисою КРИВЕНКО повторили правила поведінки під час повітряної тривоги, обстрілів, комендантської години. Класний керівник Ольга МІХНЕВИЧ провела у 6 класі вікторину « Цивільний захист». Також учні долучилися до написання диктанту « Пес Патрон застерігає». Учні 8 класу разом з класним керівником Вітою СЕРГІЄНКО обговорили правила поведінки під час воєнного стану.

14:53 25.04.2024

Всесвітній День Землі

До Всесвітнього Дня Землі педагог-організатор КЗ « Улянівський ліцей» Віта СЕРГІЄНКО провела з учнями 6 класу онлайн- вікторину.

14:13 22.04.2024

«Волонтери - люди доброї волі» до Дня вдячності волонтерам

Щороку, 20 квітня в Україні відзначається День вдячності волонтерам. Для кожного українця цей день має неймовірно глибоке значення. Адже наші волонтери - справжні герої сучасності! Учні КЗ « Улянівський ліцей» приєдналися до відео-флешмобу «Волонтери - люди доброї волі» до Дня вдячності волонтерам. Дякуємо за вашу відданість та допомогу!

14:05 20.04.2024

210-річчя від дня народження поета

З Нагоди відзначення 210-річчя від дня народження, поета, художника Тараса Григоровича Шевченка здобувачі освіти 2, 3 та 4 класів КЗ « Улянівський ліцей» познайомилися з творчістю шанованого українського поета, життєвим шляхом. Читали напамʼять вірші Т.Г. Шевченка. У 8 класі була проведена розважально- пізнавальна гра « Що? Де? Коли?». У 6 класі - літературна гра "Найкращий знавець творчості Тараса Шевченка".

13:53 08.03.2024

Міжнародний день рідної мови

До Міжнародного дня рідної мови з учнями 2 класу класним керівником Ландик О.В. була проведена вікторина « Ми знаємо українську мову». Учні 3 класу взяли участь у грі-вікторині до Міжнародного дня рідної мови. З учнями 4 класу класним керівником Котолуп Р.А. була проведена виховна година « 21 лютого День рідної мови». Діти взяли участь у конкурсі юних дикторів, складали сенкан про українську мову, провели колаж віршів. У 5 класі класним керівником Кривенко Л.Г. була проведена година спілкування.

10:15 22.02.2024

Міжнародний день рідної мови

До Міжнарожного дня рідної мови у 5, 6 класах вчителем української мови та літератури Ольгою МІХНЕВИЧ було проведено мовознавчі ігри « Словоманія» та « Рідну мову знати-круто!»

10:09 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора